Keith McCarthy Academy

Skip to main content
Login
En Español

Bell Schedules

Transitional Kinder Through Grade Eight
Description / Period Start Time End Time Length
Monday-Tutoring 8:00 AM 1:45 PM 345 min
Tuesday-Class Connect (Required) 8:00 AM 1:45 PM 345 min
Wednesday-Explorations 8:00 AM 1:45 PM 345 min
Thursday-STEAM Academy 8:00 AM 1:45 PM 345 min
Friday-Orientation and Tutoring 8:00 AM 1:45 PM 345 min
High School-Monday
Description / Period Start Time End Time Length
Teacher Prep Time 8:00 AM 9:00 AM 60 min
PLUS Session 9:00 AM 9:45 AM 45 min
Economics 9:45 AM 10:30 AM 45 min
Lunch-Math Dept. 10:15 AM 10:45 AM 30 min
English 12 11:00 AM 11:45 AM 45 min
Algebra II 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Government 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Student Intervention Team 2:00 PM 3:00 PM 60 min
High School-Tuesday
Description / Period Start Time End Time Length
Teacher Prep Time 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Integrated Math 9:00 AM 9:45 AM 45 min
Eng 10 9:45 AM 10:30 AM 45 min
Lunch-English Dept. 10:15 AM 10:45 AM 30 min
Biology 11:00 AM 11:45 AM 45 min
World History 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Zoology/Botany 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Open Lab 1:15 PM 3:00 PM 105 min
High School-Wednesday
Description / Period Start Time End Time Length
Teacher Prep Time 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Open Lab 9:00 AM 9:45 AM 45 min
Geometry 9:45 AM 10:30 AM 45 min
Lunch-Social Studies 10:15 AM 10:45 AM 30 min
Eng 11 11:00 AM 11:45 AM 45 min
US History 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Physics 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Open Lab 1:15 PM 3:00 PM 105 min
High School-Thursday
Description / Period Start Time End Time Length
Teacher Prep time 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Algebra I 9:00 AM 9:45 AM 45 min
P.E. 9:45 AM 10:30 AM 45 min
Lunch-Science Dept. 10:15 AM 10:45 AM 30 min
Eng 9 11:00 AM 11:45 AM 45 min
Health 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Earth Science (Option 1) 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Earth Science (Option 2) 1:30 PM 2:15 PM 45 min
Open Lab 2:15 PM 3:00 PM 45 min
High School-Friday
Description / Period Start Time End Time Length
Teacher Prep/Intervention Meetings 8:00 AM 10:00 AM 120 min
Orientation 10:00 AM 11:00 AM 60 min
Peer Tutoring 10:00 AM 1:00 PM 180 min
Teacher Prep/Intervention Meetings 11:00 AM 3:00 PM 240 min